Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokian InnOviate-kilpailun satoa

Markus Lehtiniitty

Videolla: Nokian InnOviate-kilpailun satoa
Nokia järjesti hiljattain InnOviate-kilpailun, jonka tarkoituksena oli käyttää innovatiivisesti Ovi Storesta löytyviä sovelluksia ja esittää asiat videon muodossa. Nyt Nokia on julkistanut kilpailun kolme ykköstä.

Tämän jutun lopusta löytyvällä videolla esitellään voittaja sekä kakkos- ja kolmossijoille sijoittuneet haastajat.
Kilpailun voiton vei Timothy Jeffcoat, joka käytti Strobe Touch -sovellusta, ilmapalloja ja Nokia 5800 XpressMusicia -puhelinta ja musiikkia luodakseen valoshow'n. Ideastaan Jeffcoat sai palkinnoksi sekä Nokia N900:n että N97 minin.

Kakkoseksi sijoittunut Tanapruk Tangphianphan hyödynsi Nokia Handwriting Calculatoria, johon hän yhdisti TV:n käytön. Näin syntyi matematiikkatyökalu, jota voi käyttää vaikkapa opetuskäytössä interaktiivisena "liitutauluna". Palkinnoksi Tangphianphan sai Nokia N97:n. Kilpailun kolmonen, Sergio Silva, käytti aarteenetsintäkertomuksessaan SMS Preview -, Ovi Maps -, UpCode-, Nokia Magnifier - ja YouTube-sovelluksia. Tästä palkinnoksi irtosi BH-905-stereo-Bluetooth-kuulokkeet.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja