Sony Ericssonin Ainoa ei vedettykään pois myynnistä

Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin Ainoa ei vedettykään pois myynnistä
Sony Ericssonin Aino-puhelinta ei sittenkään ole vedetty pois myynnistä Isossa-Britanniassa. Kerroimme asiasta viime viikolla useisiin lähteisiin perustuen, mutta nyt GSMArena-sivusto kertoo vastaanottaneensa Carphone Warehouse -puhelinkauppaketjulta uuden lausunnon, jonka mukaan Ainon myyntiä ei keskeytettykään.

GSMArena sivusto kertoo Carphone Warehousen edustajan kertoneen, että Ainon kanssa ei ole mitään ongelmia, eikä ole ollutkaan, ja että sitä löytyy runsaasti varastosta valmiina myytäväksi. Myös Sony Ericssonin viestinnästä on epävirallisesti vahvistettu, ettei Ainon kanssa ole ongelmia. Alun perin Ainon ohjelmisto-ongelman väitettiin liittyneen sen kosketusnäyttöön.

Uusien tietojen mukaan Ainoa ei siis vedetty myynnistä pois, toisin kuin Satio-huippumalli, jonka ongelmista kerroimme jo aiemmin.



Ainosta löytyy sekä kolmen tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 240x432 pikselin tarkkuudella että perinteinen puhelinnäppäimistö liukukannen alta. Ainon toinen erikoisuus on sen PLAYSTATION 3 -etätoiston tuki, joka mahdollistaa kyseisen laitteen mediasisällön käyttämisen puhelimella verkon yli.

Kyseessä on Sony Ericssonin ensimmäinen sen omalla käyttöjärjestelmällä varustettu kosketusnäytöpuhelin. Ainon ominaisuuksista voidaan mainita muun muassa 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-kuvausvalolla, microSD-muistikorttipaikka, GPS-paikannus sekä 3G-, HSPA- WLAN- ja Bluetooth-yhteydet.

Sony Ericsson on ollut taloudellisissa vaikeuksissa viime aikoina. Menneellä vuoden 2009 kolmannella neljänneksellä Sony Ericsson teki 11 tappiota toimitettua puhelinta kohden laskettuna.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.