Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kattava lista HTC:n tulevien Android-puhelinten kehitysnimiä julkisuuteen

Markus Lehtiniitty

Kattava lista HTC:n tulevien Android-puhelinten kehitysnimiä julkisuuteen
HTC:n tulevien Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettujen puhelimien kehitysnimiä on vuotanut paljon julkisuuteen. Kehitysnimet löytyivät myös vuotaneesta, HTC:n Hero-puhelimelle tarkoitetusta, Android 2.1 -ohjelmistoversion ROM-tiedostosta, josta olemme kertoneet jo aiemmin.

Kokonaisuudessaan paljastunut lista HTC:n puhelinten kehitysnimistä kuuluu seuraavasti: Bahamas, Bravo, DesireC, Dragon, Dream, Espresso, Halo, HeroCT, HeroC, Hero, Huangshan, Incredible, Legend, Liberty, Memphis, Paradise, PassionC, Passion, Sapphire ja Supersonic.
Kuten edellä olevista nimistä voi huomata, niin mukana on myös lopullisia malli- ja kehitysnimiä jo julkistetuille puhelimillekin - kuten Dream, Hero, Desire (yhdysvaltalaisen Verizonin DROID Eris) ja Sapphire (HTC Magic). Lisäksi esimerkiksi Passionista ja Dragonista on kuultu jo aiemminkin kattavampien tietojen kera ja osa malleista on vain eri variantteja samoista perusmalleista (C- ja CT-loppuiset).

Nimien paljastumisesta kertoi ensimmäisenä AndroidSpin-sivusto maxisma-nimimerkkisen käyttäjän antamaan vinkkiin perustuen.

HTC:n kehitysputkessa on siis ainakin yli kymmenen vielä julkistamatonta Android-puhelinta. Suurin osa listan puhelimista tulee muuttumaan todellisuudeksi seuraavan parin vuoden aikana, ja erilaisia huhuja ja vuotoja uusiin puhelimiin liittyen tulemme varmasti kuulemaan erittäin runsaasti. Valitettavasti toistaiseksi tiedot ovat melko olemattomia, mutta silti erittäin mielenkiintoisia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja