Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tulevasta Android-huippupuhelimesta vuoti lisää kuvia

Markus Lehtiniitty

Motorolan tulevasta Android-huippupuhelimesta vuoti lisää kuvia
Motorolan seuraavasta Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetusta huippupuhelimesta, joka toistaiseksi ja tunnetaan Sholes Tablet -kehitysnimellään ja josta myös kerroimme eilen, on saatu nyt esiin uutta kuvamateriaalia. Kuvat tosin ovat Sholes Tabletin Kiina-versiosta, joka tunnetaan nimellä XT701, ja sisältää esimerkiksi kahdeksanmegapikselisen kameran sijaan vain tarkkuudeltaan viiden megapikselin kameran.

Vaikka kuvat ovatkin Kiinan versiosta niin kameraa lukuun ottamatta ne vastavat käytännössä täysin myös Sholes Tablet -nimellä vielä tunnettua länsimaalaista versiota samasta laitteesta - ja ovat myös yhteenpitäviä eilen esittelemiemme kuvien kanssa.
Sholes Tabletin tuomat parannukset jo markkinoilla olevaan DROID/MILESTONE-malliin ovat HDMI-liitäntä sekä kahdeksan megapikselin kamera. Muilta ominaisuuksiltaan Sholes Tabletin pitäisi vastata DROID/MILESTONE:a: 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin tarkkuudella, 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, 3,5 mm:n millimetrin kuulokeliitäntä sekä Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta varustettuna 550 megahertsin ARM Cortex-A8 -suorittimella. DROID/MILESTONE:een verrattuna Sholes Tabletista uupuu esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, joten se tukeutuu vain kosketusnäyttöön.

Motorolan uuden huippumallin julkistusta ja markkinoilletuloa voitaneen odottaa vuoden 2010 ensimmäisellä puoliskolla.

Uudet kuvat julkisuuteen toi kiinalainen Androidin-sivusto.

Motorolan Android-mallisto on kasvamassa vauhdilla: jo julkistettujen CLIQ/DEXT- ja DROID/MILESTONE-mallien ohella huhuissa ovat pyörineet tämä Sholes Tablet, Calgary- ja Motus-kehitysnimillä tunnetut mallit, Kiinaan suunnattu Zeppelin-malli, sekä eilen paljastunut mystinen puhelin, joka saattaa lopulta paljastua epäaidoksi.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja