Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: pikaesittelyssä Creativen ZiiLabsin Zii Trinity -puhelinalusta

Markus Lehtiniitty

Videolla: pikaesittelyssä Creativen ZiiLabsin Zii Trinity -puhelinalusta
Creativen kokonaan omistama tytäryhtiö ZiiLabs julkisti aiemmin tällä viikolla uuden Zii Trinity -puhelinalustan. Kyseessä on puhelinvalmistajille suunnattu alusta, jonka tarkoitus on helpottaa puhelinvalmistajien omien laitteiden kehitystyötä.

ZiiLabs on rakentanut Zii Trinity -mobiilialustaansa promoamaan myös konseptilaitteen, jota esitellään tämän jutun lopusta löytyvällä CNET Asia -sivuston tuotantoa olevalla lyhyellä videolla.
Zii Trinity -konseptilaite tukee sekä Android- että ZiiLabsin Plaszma-käyttöjärjestelmiä. Ominaisuuksiltaan se on hyvin nykyajassa mukana ja tuoreimpien huippupuhelinten tasolla.

Zii Trinityn ominaisuuksiin 3,1 tuuman kapasitiivinen, monikosketusta tukeva AMOLED-kosketusnäyttö 480x800 pikselin tarkkuudella ja 16,7 miljoonan värin tuella, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, VGA-tarkkuuden kakkoskamera etupuolella, GPS-paikannus, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, microSD-muistikorttipaikka, HDMI Mini -liitäntä 1080p-videoulostulolla, komposiittivideoulostulo, tuki OpenGL ES -3D-grafiikoille, tuki Creativen Xtreme Fidelity X-Fi -audioteknologialle, 256 megatavua muistia sekä 1130 milliampeeritunnin akku.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja