Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: tarkastelussa tuore Android-puhelin Acer Liquid

1
Markus Lehtiniitty

Videolla: tarkastelussa tuore Android-puhelin Acer Liquid
Aiemmin lähinnä tietokonevalmistajana tunnettu Acer on hiljattain saapunut mukaan myös puhelinmarkkinoille. Vielä toistaiseksi valtaosa Acerin puhelimista on ollut Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä varustettuja, mutta myös yksi Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu joukosta löytyy: Acer Liquid (tunnetaan myös A1-mallikoodilla).

Liquidin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,5 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö WVGA-tason tarkkuudella, Qualcomm Snapdragon -alusta alikellotetulla 768 megahertsin suorittimella, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus sekä muun muassa 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä. Liquidissä käytössä oleva Android-versio on 1.6.
Acer Liquidin toimitukset markkinoille ovat jo alkaneet. Tämän päivän videollamme Acerin Liquid poistetaankin myyntipakkauksestaan, minkä jälkeen sen tärkeimpiä ominaisuuksia käydään läpi.

Alta löytyvä video on YouTube-palvelussa TechnoloShree-nimimerkillä esiintyvän käyttäjän tuotantoa ja pituutta sillä on niukasti vajaat 10 minuuttia.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja