Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: haastattelussa Symbian-säätiön johtaja Lee Williams

Markus Lehtiniitty

Videolla: haastattelussa Symbian-säätiön johtaja Lee Williams
Symbian-käyttöjärjestelmä on viimeisen parin vuoden aikana kerännyt paljon kritiikkiä ja myös sen hallitsema markkinaosuus älypuhelinmarkkinoista on pienentynyt. On puhuttu sen tuhosta, ja tarkemmin ottaen muun muassa Samsungin ja Nokian aikeistä hylätä Symbian laitteissaan.

Symbian on kuitenkin käymässä kovaan vastaiskuun, ja ensi vuonna pitäisi muun muassa nykyisissä kosketuspuhelimissa kritiikin kohteena olleen käyttöliittymän uudistua täysin Symbian^3- ja Symbian^4-käyttöjärjestelmäversioiden myötä.
Tämän päivän esiin nostamallamme videolla haastattelussa on Symbian-käyttöjärjestelmää kehittävän Symbian Foundationin nokkamies, johtaja Lee Williams. Varsinaisia merkittäviä uutisia haastattelu ei tarjoa, mutta on silti mielenkiintoinen.

Alta löytyvässä The Phones Show -videosarjan 97. osassa All About Symbian -sivuston Steve Litchfield haasttelee Lee Williamsia. Videolla ei ole mukana aivan koko haastattelu - laajempi tekstiversio haastattelusta löytyy täältä.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja