Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Messagingista uusi yhteisöpalvelutestiversio

Markus Lehtiniitty

Nokia Messagingista uusi yhteisöpalvelutestiversio
Nokia on julkaissut Nokia Messaging for Social Networks -kehityssovelluksestaan uuden beetatestiversion. Uuden version merkittävin uutuus on tuki Twitter-palvelulle.

Nokia kehittää Nokia Messaging -sovellustaan perussovelluksen ohella myös laajempaa toiminnallisuutta mukanaan tuovina erillisinä yhteisöpalvelujen käyttöön ja pikaviestittelyyn sopivina beetatestiversioina. Ensimmäisen yhteisöpalvelupainoksen beetaversion Nokia julkaisi syyskuussa 2009.
Nokia Messaging for Social Networksin ensimmäinen beetatestiversio mahdollisti viestien katselun, lähettämisen ja kommentoimisen ja sijainnin sekä tilan jakamisen Facebook-palvelussa. Kyseisen version beetatestaajien eniten toivomat parannukset olivat tuen lisääminen useammille yhteisöpalveluille sekä lisäykset saatavilla oleviin Facebook-toiminnallisuuksiin.

Nyt käyttäjien toivomista palveluista on lisätty mukaan suosittu mikroblogipalvelu Twitter. Lisäksi Facebookin osalta on tullut saataville lisäominaisuuksia, joita ovat muun muassa kuvien ja videoiden latausmahdollisuus, ystävien haku, mahdollisuudet helppoon puhelujen soittamiseen ja viestien lähettämiseen, sekä tapahtumien katselu ja syntymäpäivien siirto laitteen kalenteriin.

Nykyinen beetatestiversio on saatavilla vain 5800 XpressMusicille, N97:lle sekä N97 minille. Laitetuen luvataan laajenevan tulevaisuudessa. Lisätietoa ja latausmahdollisuus löytyvät täältä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja