Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotify päivitti Symbian- ja Android-sovelluksiaan

Markus Lehtiniitty

Spotify päivitti Symbian- ja Android-sovelluksiaan
Musiikin suoratoistopalvelu Spotify on julkaissut päivitetyt versiot sekä Symbianin että Googlen Android-käyttöjärjestelmän mobiilisovelluksistaan.

Spotifyn Symbian-painoksen tuoreen päivityksen versionumero on 0.3.22 (61361). Se tuo Spotifyn ensimmäiseen julkaistuun Symbian-versioon nähden mukanaan korjauksia muutamiin ongelmiin sekä laajemman laitetuen.
Spotifyn mukaan päivitys korjaa offline-kappaleiden katoamiseen sekä kappaleiden soittolistoihin lisäämiseen kosketuspuhelimissa liittyneet ongelmat. Lisäksi tekstinsyöttö on nyt mahdollista muun muassa norjan ja ranskan kielen erikoismerkkienkin osalta sekä ei-kosketuspuhelinten molemmilla näppäimistöillä. Spotifyn päivitetyn version tukemia uusia laitteita ovat Nokian E72, N82, 6110 Navigator, 6210 Navigator, 6290 sekä N79.

Android-painoksen päivitys julkaistiin jo hieman Symbianille tarkoitettua aiemmin. Sen versionumero on 0.3.24. Androidin Spotifyyn on nyt lisätty URI-tuki, mikä mahdollistaa Spotify-linkkien avaamisen tai lähettämisen muun muassa tekstiviestien tai Facebookin ja Twitterin osalta. Lisäksi soitin tukee nyt albumien kansikuvien selailua pyyhkäisemällä Spotifyn Apple iPhone -painoksen tavoin.

Spotifyn tuorein Android-versio sisältää lisäksi tuen uudelle Android 2.0 -käyttöjärjestelmäversiolle sekä kotinäyttöwidgetin, mikä mahdollistaa Spotifyn ohjaamisen suoraan kotinäytöltä.

Spotifyn lataaminen sekä Symbianille että Androidille onnistuu puhelimella osoitteesta m.spotify.com. Lisäksi Androidille sovellus on ladattavissa myös Android Market -sovelluskaupasta. Spotifyn mobiiliversioiden käyttö vaatii maksullisen Spotify Premium -tilauksen.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja