Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: tyylikäs ensikatsaus Nokia N900:sta

Markus Lehtiniitty

Videolla: tyylikäs ensikatsaus Nokia N900:sta
Nokian Maemo 5 -käyttöjärjestelmällinen N900-laite on jo saapunut markkinoille, minkä lisäksi olemme jo aiemmin nostaneet siitä esiin useampikin videoesittelyjä sekä myös itse testanneet laitteen. Tästä huolimatta N900 esiintyy Videolla-sarjassamme myös tänään.

TechnoBuffalon Lasse Pulkkinen käy tämän jutun lopusta löytyvällä videolla läpi N900:n myyntipakkauksen, rakenteen sekä hieman myös käyttöliittymää. Pulkkisen puhelinten videotestit ovat loistavia asiantuntemuksen ohella myös selkeytensä, tyylikkyytensä, nopean temponsa sekä hauskojen pikkuvitsiensä ansiosta.
N900 kerää testin ensimmäisessä osassa pääasiassa kehuja, tosin resistiivisen kosketusnäytön valintaa kummeksutaan ja myös muun muassa laitteen koko saa osakseen omat huomautuksensa.

Alta löytyvä vajaan kahdeksan minuutin mittainen video on vain ensimmäinen osa Pulkkisen N900-testiä. Tulemme myöhemmin nostamaan myös testin jatko-osat esille Videolla-sarjassamme.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja