Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia läsnä Barcelonassa Mobile World Congressin aikana

1
Markus Lehtiniitty

Nokia läsnä Barcelonassa Mobile World Congressin aikana
Nokia tulee olemaan vahvasti läsnä Barcelonassa helmikuussa 2010 järjestettävän Mobile World Congress -tapahtuman yhteydessä, vaikkei omaa messuosastoaan tapahtumaan tänä vuonna pystytytäkään. Olemme aiemmin kertoneet Nokian MWC-suunnitelmista kahdesti: ensin kertoen Nokian hylkäävän MWC:n ja myöhemmin asian noustua uudelleen pinnalle hieman syvällisemmin asiaa tarkastellen.

Aiemmin kerrotun mukaisesti Nokia tulee olemaan läsnä Barcelonassa MWC:n aikaan. Nyt Nokian osallistumisesta on kuitenkin saatu hieman lisätietoa Symbian World -sivuston välittämänä.
Nokia tulee tarjoamaan MWC-tapahtuman välittömässä läheisyydessä, kävelymatkan etäisyydellä, Espanjan kansallisen sokeiden järjestön Once-rakennuksessa yksinkertaisesti Nokia Connecting People -nimen alla messuvieraille rauhallisen keskustelupaikan sekä tutustumismahdollisuuden Nokian uusimpiin ratkaisuihin. Nokia Connecting People tulee olemaan auki 15.-16. helmikuuta, kun Mobile World Congress -tapahtuma pyörii pidempään, 15.-18. helmikuuta.

"Vaihtoehtona Mobile World Congressin melulle ja väenpaljoudelle Barcelonassa, kutsutut vieraat voivat rentoutua mukavilla sohvilla, nauttia herkullista ruokaa ja juomia keskustellessaan alan tapahtumista ja verkottuvat kanssaihmisten kanssa - kaikki Nokian tarjoamana", Nokia kuvailee järjestämäänsä tapahtumaa.

Nokialta lienee odotettavissa Barcelonassa tai juuri sitä ennen myös mielenkiintoisia tuotejulkistuksia, joiden joukkoon saattaa lukeutua uusia, kehittyneitä Symbian-älypuhelimia.

Nokia on myös luonut Barcelonassa esilläoloa promotakseen alta löytyvän lyhyen videon:

Kommentit (1)

keke (vahvistamaton)

1

Yleensä Nokian mainokset ovat hyviä, mutta tuo on kyllä ihan hirveä:D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja