Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Tiki'Notes on omanlainen tekstinsyöttötapa kosketuspuhelimille

1
Markus Lehtiniitty

Videolla: Tiki'Notes on omanlainen tekstinsyöttötapa kosketuspuhelimille
Erilaisista kosketuspuhelinten tekstinsyöttöratkaisuista on tullut kuumaa tavaraa viime aikoina. Olemme kertoneet hiljattain useampaan otteeseen uudenlaisesta Swype-tekstinsyötöstä, joka on rantautumassa tulevaisuudessa varmasti useisiin kosketuspuhelimiin.

Perinteisen virtuaalitäysnäppäimistön ja Swype-ratkaisun ohella tekstinsyöttöön on tarjolla myös muita ideoita. Yhden näistä esittelee Tiki'Labs kehittämässään Tiki'Notes-sovelluksessa, joka on toistaiseksi saatavilla jo Applen iPhonelle App Storen kautta (iTunes-linkki) ja tulossa myös Microsoftin Windows Mobilelle ja Googlen Androidille.
Tiki'Notesin esittelemä idea perustuu suuriin kuusi kirjainta sisältäviin näppäimiin sekä kirjoitettavan sanan sekä sitä seuraavan sanan ennustamiseen. Toistaiseksi Tiki'Notes tukee vain englannin ja ranskan kieltä, mutta kielituki mitä luultavimmin laajenee tulevaisuudessa. Lisäksi ainakin toistaiseksi tekstinsyöttöratkaisu on tarjolla vain Tiki'Notes-muistiinpanosovelluksen kautta.

Alta löytyy Tiki'Labsin video, jolla Tiki'Notesia verrataan teksinsyötössä Swypeen:Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (1)

ville (vahvistamaton)

1

Hmm oli pakko testiä, ku oli ilmane ja en kyllä ny tajunnu yhtään. Oli kyllä sen sortin räpeltämistä tuolla kirjottaminen ja kun katsoin esittely ja tutorial videoita oli se niissäki kyllä melkosta hakemista, nopeeta nähnykkää. Tää video antaa vähä väärän kuvan, ehkä jos sitä käyttää sittten paljo niin joskus saattaa olla nopeeta, mutta itelle jäi kyllä iha kerta käyttöön, en nähny mitään hyötyä tuosta, kyllä swype näyttää paljon fiksummalta ja käytännöllisemmältä idealta tosin tuskin sitäkään tulee käytettyä (mikäli koskaan applelle edes tuollaista tulee), riittää ihan tuo iluurin oma virtuaalinäppis jolla on melko nopea kirjoittaa :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja