Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin M5650 Lindy -kosketuspuhelin virallistui

Markus Lehtiniitty

Samsungin M5650 Lindy -kosketuspuhelin virallistui
Samsung on virallisesti julkistanut jo aiemmin laajasti julkisuuteen vuotaneen ja Portugalissa markkinoillekin asti ehtineen M5650 Lindy -kosketuspuhelimen. Kyseessä on hieman parannettu versio Samsungin erittäin suositusta edullisen hintaluokan S3650 Corby -kosketuspuhelimesta.

Corbyyn verrattuna Lindyn ekstroja ovat 3G-verkkotuki HSDPA-datayhteyksien kera, WLAN-yhteys, parempi kamera (3,2 megapikseliä Corbyn kahteen verrattuna), tuki videopuheluille, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kakkoskamera edessä sekä erilliset musiikkinäppäimet. Lisäksi Lindyn tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa 2,8 tuuman kosketusnäyttö 240x320 pikselin QVGA-tarkkuudella, Bluetooth-yhteys, FM-radio, 50 megatavua sisäistä muistia sekä microSD-muistikorttipaikka.
Lindyn mukana toimitetaan kaksi takakuorta: sininen ja musta. Lindyn mitat ovat 106 x 57 x 12 millimetriä, ja painoa sillä on 98 grammaa.

Portugalissa, jossa Lindy on siis jo saapunut markkinoille, uutuudella on hintaa 149 euroa. Lindyn saatavuuden pitäisi laajentua piakkoin muihin Euroopan maihin sekä myöhemmin myös Aasiaan ja Afrikkaan. Lindy saapunee mitä luultavimmin myös Suomen markkinoille aikanaan, kenties vuoden 2010 ensimmäisen neljänneksen aikana.

GSMArena-sivuston artikkelista löytyy Lindystä jo myös muutamia live-kuvia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja