Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG GS200 - uusi edullinen, radiolla varustettu peruspuhelin

Markus Lehtiniitty

LG GS200 - uusi edullinen, radiolla varustettu peruspuhelin
LG on julkistanut uuden edulliseen hintaluokkaan sijoittuvan GS200-puhelinmallin. Toistaiseksi se on saatavilla vasta Venäjän markkinoilla, mutta saatavuus laajennee myös muille markkinoille aikanaan.

GS200 on muotoilultaan melko yksinkertainen patukkapuhelin - hieman eloa puhelimeen tuovat muuten mustaa olemusta värittävät punaiset yksityiskohdat. GS200 tukee vain GSM-taajuuksia, eikä näin ollen ole siis 3G-puhelin.
GS200:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden tuuman TFT-näyttö 176x220 pikselin tarkkuudella, 1,3 megapikselin kamera, videokuvaus, FM-radio sisäisellä antennilla ja tallennusmahdollisuudella, musiikkisoitin, PC-synkronointivalmius USB 2.0 -kaapelin kautta, Bluetooth 2.0 -yhteys sekä microSD-muistikorttipaikka enintään kahdeksan gigatavun korttituella. GS200:n kaiuttimen ääntä kehutaan "rikkaaksi ja äänekkääksi".

Venäjällä GS200:lla on hintaa 3 990 ruplaa, joka euroissa on noin 90 euroa. Hinnan pitäisi olla samassa hintaluokassa myös muilla markkinoilla.

GS200:sta on kertonut muun muassa venäläinen Mobile-review-sivusto.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja