Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG GS200 - uusi edullinen, radiolla varustettu peruspuhelin

Markus Lehtiniitty

LG GS200 - uusi edullinen, radiolla varustettu peruspuhelin
LG on julkistanut uuden edulliseen hintaluokkaan sijoittuvan GS200-puhelinmallin. Toistaiseksi se on saatavilla vasta Venäjän markkinoilla, mutta saatavuus laajennee myös muille markkinoille aikanaan.

GS200 on muotoilultaan melko yksinkertainen patukkapuhelin - hieman eloa puhelimeen tuovat muuten mustaa olemusta värittävät punaiset yksityiskohdat. GS200 tukee vain GSM-taajuuksia, eikä näin ollen ole siis 3G-puhelin.
GS200:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden tuuman TFT-näyttö 176x220 pikselin tarkkuudella, 1,3 megapikselin kamera, videokuvaus, FM-radio sisäisellä antennilla ja tallennusmahdollisuudella, musiikkisoitin, PC-synkronointivalmius USB 2.0 -kaapelin kautta, Bluetooth 2.0 -yhteys sekä microSD-muistikorttipaikka enintään kahdeksan gigatavun korttituella. GS200:n kaiuttimen ääntä kehutaan "rikkaaksi ja äänekkääksi".

Venäjällä GS200:lla on hintaa 3 990 ruplaa, joka euroissa on noin 90 euroa. Hinnan pitäisi olla samassa hintaluokassa myös muilla markkinoilla.

GS200:sta on kertonut muun muassa venäläinen Mobile-review-sivusto.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja