Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple iPhone palasi myyntiin New Yorkissa

Markus Lehtiniitty

Apple iPhone palasi myyntiin New Yorkissa
Applen iPhone on palannut myyntiin New Yorkissa sekä muutamilla muilla läheisillä, pienemmillä alueilla. Kerroimme eilen, että iPhonea Yhdysvalloissa kauppaava AT&T-operaattori oli viikonlopun aikana mystisesti keskeyttänyt iPhonen myynnin verkkokaupassaan kyseisillä alueilla.

Vaikka AT&T on nyt jo tuonut iPhonen takaisin myyntiin, eikä myyntikatkoksen syystä ole vieläkään saatu virallista selitystä tai muutakaan lisävaloa.
Kerroimme eilen, että osa AT&T:n asiakaspalvelijoista oli kertonut, että New York ei "ole valmis iPhoneen", kun taas yleisemmin asiakaspalvelijat olivat todenneet syyksi luottokorttipetoksen. Lisäksi oli jaeltu yleistä lausuntoa "kampanjoiden ja jakelukanavien jatkuvista muutoksista". Asiakaspalvelijoiden viestit olivat siis kokonaisuudessaan hyvin sekavia, eikä AT&T kommentoinut asiaa virallisesti laajemmin ja selkeämmin. Myyntikatkosta suuremmaksi uutiseksi asian yhteydessä nousikin AT&T:n käytös.

AT&T:n yksinoikeussopimus iPhonen myynnistä Yhdysvalloissa on katkolla ensi kesänä, ja aiemmin Applen on arvioitu joko vaihtavan operaattorikumppaniaan tai ottavan AT&T:n rinnalle myös muita kumppaneita.

Yhdysvalloissa AT&T on ollut jatkuvan arvostelun kohteena, koska sen verkon ei ole nähty kestävän peruspuhelinkäyttäjiä aktiivisimpien iPhone-käyttäjien sille asettamaa rasitusta. Erityisen suurissa vaikeuksissa AT&T:n verkko on ollut iPhone-rikkailla alueilla, New Yorkissa sekä San Franciscossa.

Viime aikoina Yhdysvaltain operaattorimarkkinoilla tilannetta on kuumentanut myös AT&T:n ja Verizonin välillä roihunneet näyttävät mainoskiistat.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja