Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta päivitys myös Ovi Contacts -sovellukseen

Markus Lehtiniitty

Nokialta päivitys myös Ovi Contacts -sovellukseen
Nokia on julkaissut viime tingassa vuonna 2009 vielä yhden päivityksen puhelinten osoitekirjasovellukseen integroituvasta Ovi Contacts -sovelluksestaan. Ovi Contacts mahdollistaa muun muassa oman tilan ja saatavuuden jakamisen sekä keskustelun ystävien kanssa.

Nyt julkaistu päivitys korjaa muutamia sovelluksessa aiemmin esiintyneitä bugeja, jotka olivat nousseet esiin edellisen version julkaisun jälkeen Nokia Beta Labsin keskustelupalstalla. Muutamia korjattuja ongelmia ovat esimerkiksi viestin lähetyksen toiminta myös ystävälistasta, ongelmat kyrillisten ja skandinaavisten kirjaimien kanssa sekä korruptoituneiden kuvien korjaus.
Korjausten ohella Ovi Contactsiin on tuotu myös pieni uusi ominaisuus, joka keskustelunäkymässä yhdistää yhden osapuolen peräkkäin lähettämät viestit yhteen laatikkoon (katso oheinen kuva). Tämä selkeyttää näkymää ja säästää näyttötilaa. Tämä ominaisuus oli tullut käyttäjiltä ehdotuksena taannoin ja ehdittiin toteuttaa tähän päivitysversioon.

Tuorein Ovi Contacts -sovellus on saatavilla Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 2:lla tai 5th Editionilla varustetuille puhelimille, eli siis käytännössä kaikille Nokian tuoreimmille älypuhelinmalleille. Sovelluksen tuorein versio on ladattavissa vain Beta Labsin sivujen kautta täältä.

Lisäksi uudesta päivityksestä Nokia Beta Labsin blogissa kertonut Kristian Luoma kiittää kaikkia Ovi Contactsista palautetta antaneita osallistumisesta.

Aiemmin tänään Nokia julkaisi myös uuden mobiilisovelluksen Nokia Image Space -kokonaisuuteensa.

Aiemmat juttumme Ovi Contactsista löytyvät "ovi contacts" -haulla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja