Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Corby Pop onkin C3510 Genoa Euroopassa

1
Markus Lehtiniitty

Samsung Corby Pop onkin C3510 Genoa Euroopassa
Aiemmin Samsung Corby POPina tunnettu erittäin edullinen kosketuspuhelin tullaankin Euroopan markkinoilla mitä ilmeisimmin tuntemaan Samsung C3510 Genoa -nimellä.

Aiemmin Intiassa Corby POPina julkistettu malli löytyy C3510 Genoa nimellä niin Samsungin Tsekin sivuilta kuin myös turkkilaisesta verkkokaupasta. Virallisesti Samsung ei ole C3510 Genoaa vielä julkistanut.
C3510 Genoan tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,8 tuuman 240x320 pikselin QVGA-tarkkuuden kosketusnäyttö, 1,3 megapikselin kamera, Bluetooth-yhteys, musiikkisoitin, FM-radio tallennusmahdollisuudella, sähköposti, 22 megatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka. Lisäksi Genoastakin löytyvät verkon suosituimpien yhteisöpalvelujen widget-pienoissovellukset.

Genoa eroaa aiemmasta, noin hieman vajaan 150 euron hintaluokkaan sijoittuvasta S3650 Corbysta muun muassa muotoilullaan sekä heikompitarkkuuksisella kamerallaan.

C3510 Genoan pitäisi saapua markkinoille vuoden 2010 ensimmäisten kuukausien aikana. Puhelimen hinta tullee asettumaan noin 100 euroon - aluksi kenties hieman yli ja myöhemmin hinnanlaskun myötä alle.

Genoa laajentaa Samsungin erittäin laajaa kosketuspuhelinten mallistoa taas yhden hintaluokan verran alaspäin. Samsung on menestynyt vuoden 2009 aikana kosketuspuhelinten myynnissä erittäin hyvin, ja ensi vuonna sen tavoitteena on jopa 100 miljoonan kosketuspuhelimen toimitukset.

Kommentit (1)

Xbax (vahvistamaton)

1

Harmi vain ettei Euroopasta saatikka Suomesta löydy poikabändiä joka tekisi tarttuvan mainosmusiikkivideon, samoin kuten E-Koreassa. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja