Sony Ericssonin Kurarasta vuosi QWERTY-versio

3
Matti Robinson

Sony Ericssonin Kurarasta vuosi QWERTY-versio
Vielä julkaisemattomasta, mutta jo Mobile-reviewin testipenkissä käyneestä Sony Ericsson Kurarasta on vuotanut nettiin QWERTY-näppäimistöllä varustettu versio. GSMarena-sivusto julkaisi kovasti Kurara-puhelinta muistuttavan QWERTY-näppäimistöllä varustetun S60 5th Edition -puhelimen kuvan tänään. Puhelimesta ei ole vielä saatavilla juurikaan tietoa, mutta mikäli se noudattelee ulkonäön ohella myös Kuraran tekniikkaa, niin kyseessä on varsin hyvillä ominaisuuksilla varustettu älypuhelin.

Kuraran tavoin puhelimesta löytyy todennäköisesti 3,2 tuuman ja 360x640-resoluution näyttö, 8 megapikselin kamera sekä ARM Cortex A8 -suoritin, joka hyrrää 600 megahertsin kellotaajuudella. Puhelin muistuttaa siis Kuraran ja XPERIA X2:n välimuotoa, jonka ainoina kilpailijoina S60-alustalla toimivat Nokia N97 ja Nokia N97 mini. GSMarena spekuloi lisäksi mahdollisesta 720p-videokuvauksesta, joka löytyy myös Kurarasta.



Uutukaiselle on vaikea nähdä kovin menestykästä tulevaisuutta, sillä kilpailua löytyy todella paljon S60-alustan ulkopuolelta. On kuitenkin mahdollista, että puhelin saapuu kauppojen hyllyille vasta päivitetyn Symbianin julkaisun jälkeen, jolloin sen kilpailuasetelmat paranevat.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
sadf (vahvistamaton)

1

"Uutukaiselle on vaikea nähdä kovin menestykästä tulevaisuutta, sillä kilpailua löytyy todella paljon S60-alustan ulkopuolelta."

Miksei SE voisi onnistua symbianilla siinä missä nokiakin? Aivan, koska symbian on roskaa. No mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta puhelimelta ja itse ainaki voisin ostoa harkita jos hinta ei asetu liian korkealle, eli suomeksi jonnekin 400-500 euroa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.