Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus Onesta laaja arvostelu

1
Matti Vähäkainu

Nexus Onesta laaja arvostelu
Ensimmäinen aito Google-puhelin on saapui harvojen ja valittujen kätösiin muutamia päiviä sitten. Toissapäivänä kerroimme Engadgetin ensimmäisestä katsauksesta puhelimeen, mutta nyt sivuston keulahahmo Joshua Topolsky on koostanut yhdessä Chris Zieglerin kanssa täysimittaisen testiartikkelin Nexus Onesta.

Muutamalla lyhyehköllä videolla höystetty arvostelu käy läpi kaikki puhelimen tärkeimmät osa-alueet, mutta keskittyy vahvasti puhelimen ulkoasuun ja laatuun sekä käyttöliittymään, nettiselaimeen ja niiden nopeuteen.
Topolsky pettyy puhelimessa erityisesti uuden Android 2.1 tuomiin minimaalisiin uudistuksiin sekä kaksoiskosketuksen puutteeseen. Puhelimen vahvoiksi osa-alueiksi kuitenkin mainitaan laatu, ulkonäkö ja koko. Vaikka puhelin päihittää nopeudessa Motorola Droidin (meillä Milestone), niin iPhone 3GS jää vielä jonkin matkan päähän. Yhteenvetona artikkelissa todetaan, ettei Nexus One ollut hypen arvoinen. Monissa tilanteissa tulee ikävä myös Droidin fyysistä näppäimistöä.

Engadgetin lisäksi ainakin NexusOneBlog on julkaissut oman arvostelunsa tänään julkaistavasta puhelimesta. Tuossa arvostelussa puhelin nähdään loistavana, jopa iPhonen korvaavana älypuhelimena, jonka nopeutta, näyttöä ja käyttöliittymää kiitetään.

Puhelinvertailu.com seuraa tänään silmä tarkkana tapahtumia Googlen lehdistötilaisuudessa, joka alkaa Suomen aikaa kahdeksalta.

Kommentit (1)

Dollarinen (vahvistamaton)

1

Ei ole Google myymässä puhelinta Suomeen, ei kyllä ole ihme.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja