Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Image Exchange nyt myös kosketuspuhelimille

1
Matti Vähäkainu

Nokia Image Exchange nyt myös kosketuspuhelimille
Reilu vuosi sitten julkaistusta Nokia Image Exchangesta on nyt saapunut ensimmäinen kosketusnäytöllisille S60-puhelimille tarkoitettu versio. Aiemmin vain S40- ja S60 3rd Edition -puhelimille ollut sovellus on saatavilla nyt myös S60 5th Edition -puhelimille, mukaanlukien N97, N97 mini, 5530 XpressMusic, 5800 XpressMusic ja X6.

Sovelluksen kosketusversio on vielä aikaisessa beta-vaiheessa, joten siitä puuttuu osa ominaisuuksista. Lisäksi ohjelman virallisella sivustolla kerrotaan, että sen käyttöliittymää tullaan vielä hiomaan. Kuitenkin muun muassa kuvien selailu, gallerioiden luonti ja kuvien lähettäminen Facebookiin onnistuvat nykyiselläkin versiolla.
Nokia Image Exchange on ladattavissa kosketusnäytöllisille puhelimille ohjelman viralliselta sivustolta, jonka lisäksi Ovi Store tarjoaa sovellusta ei-kosketusnäytöllisille S40- ja S60-puhelimille. Sovelluksen kosketusnäytöllisen version valmistuessa, sekin saapunee Ovi Storeen.

Kommentit (1)

jackoff (vahvistamaton)

1

Tämmösen ohjelman julkistamiseen on tasan yksi oikea sana: "Mullistavaa".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja