Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Carphone Warehouse: Nokialla hyvä loppuvuosi

Matti Vähäkainu

Carphone Warehouse: Nokialla hyvä loppuvuosi
Brittiläisen Carphone Warehousen pomo Roger Taylor on kertonut haastattelussa Reutersille, että Nokian loppuvuosi sujuikin varsin hyvin. Euroopan suurimman yksityisen matkapuhelimien vähittäismyyjän mukaan Nokian markkinaosuus oli "erittäin merkittävä".

Taylorin mukaan erityisesti Nokian Illuvial-puhelimet kävivät kaupaksi. Nokian lisäksi vahvoja olivat Applen iPhone, LG:n BL40 Chocolate sekä RIM:n BlackBerry-puhelimet. Nyt puhelimien hinnat olivat jo selkeästi korkeammalla kuin taantuman alussa. Loppuvuodesta puhelimeksi valittiin yhä useammin älypuhelin, joiden osalta myös Carphone Warehousen voitot ovat suurempia.
Illuvial-mallit ovat kuitenkin pikemminkin trendipuhelimia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja