Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Motorola XT720 MOTOROI

1
Matti Vähäkainu

Videolla: Motorola XT720 MOTOROI
Eilen yksioikeudella Koreaan julkistettu Motorolan uusi Android-puhelin MOTOROI on jo päässyt videoesittelyyn. Korealaisoperaattori SK Telecomille julkaistu puhelin kantaa mallinimeä XT720 ja vakuuttaa tekniikallaan. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat korkearesoluutioinen (480 x 854) 3,7 tuuman kosketusnäyttö, 8 megapikselin kamera 720p-videokuvauksella, 8 gigatavua flash-muistia, microSD-muistikorttipaikka, HDMI-liitäntä, Android 2.0 -alusta sekä luonnollisesti WLAN, A-GPS ja 3G-yhteydet.

Onneksi puhelin saapuu myöhemmin myös muille markkinoille. SK Telecomin ja Motorola Korean pomot vahvistivat tänään, että MOTOROI nähdään niin Yhdysvalloissa kuin muillakin markkinoilla -- todennäköisesti vielä tämän kevään aikana.

Kommentit (1)

Dollarinen (vahvistamaton)

1

Todella mielenkiintoinen puhelin, mutta onko tietoa mikä suoritin tässä on?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja