Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

mySpot on Spotify-ohjelma Windows Mobilelle

Kaarlo Räihä

mySpot on Spotify-ohjelma Windows Mobilelle
Musiikin suoratoistopalvelu Spotify jakelee tietokoneille tarkoitettujen toisto-ohjelmien lisäksi matkapuhelimille tarkoitettuja versioita, ja virallisesti Spotifyta tukevat Symbian-, Android- ja iPhone-ohjelmistoalustan päälle rakennetut laitteet. Epävirallisten Spotify-sovellusten joukosta löytyy kuitenkin myös mobiililaitteilla toimivia versioita, joihin lukeutuu Windows Mobile -mobiilikäyttöjärjestelmälle suunnattu mySpot.

Ominaisuuksien osalta mySpot tukee musiikin toistamisen ohella hakuja, soittolistoja sekä levyjen kansikuvien näyttämistä. Jatkossa toteutettavien ominaisuuksien listalta löytyvät puolestaan paremmat hakuominaisuudet, soittolistojen muokkaus ja Last.FM-tuki.
Toimiakseen mySpot vaatii Windows Mobile Professional (Pocket PC) 6.0 -järjestelmän tai uudemman, joten ohjelmaa voi käyttää esim. HTC:n Touch-puhelimilla. Valitettavasti mySpot ei toistaiseksi sisällä sisäänrakennettua mediasoitinta, joten ohjelman kaveriksi täytyy hankkia GSPlayer-, PocketPlayer- tai CorePlayer-mediasoitin musiikin toistamista varten.

Muiden Spotify-sovellusten tapaan itse mySpot ei maksa mitään, mutta ohjelman käyttö vaatii Spotify Premium -tilauksen, jonka hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, jotta musiikin kuuntelu onnistuu.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja