Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC Bravo -superpuhelin puolalaisten käsissä

4
Matti Vähäkainu

HTC Bravo -superpuhelin puolalaisten käsissä
HTC Bravo on spotattu nyt Puolassa, jossa Komorkomania-sivusto julkaisi käyttäjän lähettämän kuvan. Kyseessä on ensimmäinen tarkempi kuva, jossa puhelin on käyttäjän kätösissä. Aiemmin puhelimesta on vuotanut sumeampia ja renderöityjä kuvia. Kyseessä on varsin tyypillisen HTC:n Android-puhelimen näköinen vempele, mutta koska rauta on samalla tasolla Googlen Nexus Onen kanssa, voidaan puhua Googlen lanseeraamasta termistä superpuhelin.

Yhtäläisyyksiä on Nexus Onen kanssa myös muotoilussa. Eroina ovat fyysiset napit hipaisunäppäinten sijaan sekä trackball-hiiren korvannut optinen trackpad-ohjain. Sisuskalut noudattavat pitkälti Nexus Onen linjaa. Bravossa on 3,7 tuuman WVGA-kosketusnäyttö, gigahertsin Snapdragon-suoritin, 512 megatavua RAM-muistia, 5 megapikselin kamera sekä Android 2.1 -käyttöjärjestelmä. Nexus Onesta poiketen Bravon kamera pystyy HD-videokuvan tallentamiseen.
Bravo saapuu kauppoihin todennäköisesti seuraavan kolmen kuukauden aikana, mutta hinnasta ei ole vielä tietoa. Todennäköisesti sen hinta on kuitenkin melko lähellä Nexus Onea.

Kommentit (4)

iKnow (vahvistamaton)

1

Sama käyttis ja samat speksit. Kohtaa sama puhelin tulee Samsungilta, Lenovolta, Asukselta, Delliltä...

Vastaa
Xba (vahvistamaton)

4

Jep, iPadista olisi voinut olla jotain juttua... mutta itse puhelimesta. Melko varmasti seuraava hankinta, ellei sitten Supersonic ehdi suurinpiirtein samoihin aikoihin markkinoille. Tosin se tuntuu olevan vähän liiankin suuri, yli neljän tuuman näyttö on jo aivan liikaa. Saa myös nähdä mitä Apple tuo markkinoille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja