Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Walmartin Nexus One -ilmoitus oli "tekninen virhe"

Kaarlo Räihä

Walmartin Nexus One -ilmoitus oli tekninen virhe
Tiistaina Googlen ja HTC:n valmistamalle Nexus One -puhelimelle povattiin uutta jälleenmyyjää, kun kyseinen tuote ilmaantui Walmart-kauppaketjun verkkokauppaan. Nyt on kuitenkin selvinnyt, ettei Walmart aio myydä puhelinta ainakaan lähiaikoina, sillä puhelimen lisäys verkkokauppaan oli "tekninen virhe".

Walmartin tiedottaja Ashley Hardie vahvisti tiedon, ettei Nexus Onea olla lisäämässä yrityksen tuotevalikoimiin, vaan tuote ilmaantui valikoimiin "teknisen virheen" takia. Hardie ei kuitenkaan kertonut miten tällainen virhe oli käynyt, eikä yritys suostunut kommentoimaan Nexus Onen mahdollista myyntiä tulevaisuudessa, joten spekulaatiot asian tiimoilta jatkuvat edelleen.
Googlen edustajan mukaan hakujätillä ei ole Nexus Onelle uusia myyntisuunnitelmia, joten Googlen oma verkkokauppa on edelleen ainoa keino puhelimen hankintaan.

Nykyisten tietojen valossa Googlen idea myydä puhelinta ainoastaan oman sivuston kautta ei ole kuitenkaan toiminut aivan odotetulla tavalla, sillä Nexus Onen myyntiluvut eivät tiettävästi ole kovin hyvät. Täten Googlen on mietittävä uusi strategioita, jos se mielii tosissaan mukaan matkapuhelinmarkkinoille.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja