Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan tulos plussalla, tulossa Google-puhelimia

1
Matti Vähäkainu

Motorolan tulos plussalla, tulossa Google-puhelimia
Motorola on valottanut edellisen neljänneksen toimintaa numeroiden valossa. Yritys kertoi tulokseksi 142 miljoonaa euroa, joka ei aiempiin Nokian ja Applen lukujen rinnalla kuulosta isolta määrältä, mutta on Motorolalle varmasti helpotus. Liikevaihtoa kertyi vuoden 2009 viimeisellä neljänneksellä 5,723 miljardia. On hyvä muistaa, että yritys ilmoitti vuosi sitten suuria tappioita ja tuolloin liikevaihto oli vain 1,8 miljardia.

Numeroiden lisäksi Motorola puhui muun muassa Blur-käyttöliittymästä sekä yhteistyöstä Googlen kanssa. Yritys tulee jatkossa panostamaan erityisesti kalliimpiin puhelimiin, ja halpojen, ns. feature phone -puhelinten määrä tulee laskemaan. Motorola tulee kuitenkin jatkamaan superhalpojen puhelimien kehitystä, jolla tähdätään kehittyville markkinoille.
Motorolan toimitusjohtaja Sanjay Jha kertoi, että valtaosa tulevista älypuhelimista tulee käyttämään Bluria. Blur tulee kokemaan uudistuksia, jotka kosiskelevat erityisesti vaativampia käyttäjiä. Samalla vahvistettiin, että Motorola tuo markkinoille ainakin yhden puhelimen Googlen myyntikanavia pitkin. Kyseessä voi hyvinkin olla huhuttu Motorola Shadow, jota on myös kutsuttu Nexus Two -nimellä.

Kommentit (1)

user (vahvistamaton)

1

> Liikevaihtoa kertyi vuoden 2009 viimeisellä neljänneksellä 5,723
> miljardia. On hyvä muistaa, että yritys ilmoitti vuosi sitten
> suuria tappioita ja tuolloin liikevaihto oli vain 1,8 miljardia.

Vuotta aijemmin liikevaihto taisi olla suurempi kuin 5,7mrd$
Mobiili puoli kynsi edelleen tappiolla ja toimitukset laski vuoden takaisesta.
Android oli kuitenkin lähtenyt liikkeelle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja