Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin omat puhelimet julkaistaan huhtikuussa?

Kaarlo Räihä

Microsoftin omat puhelimet julkaistaan huhtikuussa?
Microsoftin mahdollisista Pure- ja Turtle-koodinimillä tunnetuista puhelimista on liikkunut viimeisen vuoden aikana runsaasti huhuja, mutta mitään varmoja tietoja puhelimista ei ole kerrottu Microsoftin suunnalta. Engadget-sivuston saamien tietojen ja kuvien perusteella pimennossa eläminen ei kuitenkaan jatku kovin pitkään, sillä huhujen mukaan uudet puhelimet tulevat Yhdysvalloissa myyntiin huhtikuun 20. päivä.

Viimeisimpien huhujen mukaan molemmat puhelimet valmistaa Sharp, ja Yhdysvalloissa niitä myy yksinoikeudella matkapuhelinoperaattori Verizon. Muissa maissa myynnistä vastaa Vodafone, joten molemmista laitteista nähtäisiin markkinoilla sekä CDMA- että GSM-mallit.
Microsoftin puhelimet ovat nykyisten tietojen valossa suunnattu teineille ja nuorille, jotka tarvitsevat puhelimeensa mm. Facebook- ja Twitter-tuet. Tekstin kirjoittamista varten molemmista puhelimista löytyy QWERTY-näppäimistö ja puhelimen toimintoja vauhdittaa NVIDIA:n Tegra-laitealusta.

Alun perin Microsoftin puhelinjulkaisua odotettiin CES-messuilla. Kun CES-messuilla ei näkynyt kyseisiä tuotteita, siirtyivät odotukset Mobile World Congress -tapahtumaan, joka kuitenkin petti Microsoftin puhelimia odottaneet samalla tavalla. Epätietoisuuden myötä Microsoftin puhelinprojekti on ehditty kuopata uutislähteissä jo useampaan kertaan.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja