Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Xperia X10 saa Android 2.1:n lisäksi monikosketustuen?

Kaarlo Räihä

Xperia X10 saa  Android 2.1:n lisäksi monikosketustuen?
Sony Ericssonin Xperia X10 -puhelin on saanut kehuja mm. hyvästä kamerasta ja suuresta kosketusnäytöstä, mutta vastaavasti risuja on tullut monikosketustuen puutteesta ja Android-käyttöjärjestelmän vanhasta 1.6-versiosta. Puhelimen omistavien kuluttajien onneksi molemmat epäkohdat voivat kuitenkin korjaantua tänä syksynä, kun puhelimelle on tarkoitus julkaista Android 2.1 -päivitys, jonka ohella luvassa olisi monikosketustuen avaava ohjelmistopäivitys.

Maaliskuussa Sony Ericssonin tuotepäällikkö Rikard Skogberg kertoi, ettei Xperia X10 sisällä monikosketustukea laitteiston rajoitusten takia. Matkapuhelinkauppa mobiles.co.uk sanoo blogikirjoituksessaan kuitenkin jotain aivan muuta, sillä heidän saamiensa tietojen perusteella monikosketustuki lisättäisiin puhelimeen ohjelmistopäivityksellä.
Jos blogin teksti pitää paikkaansa, on Sony Ericsson julkaissut virheellisiä tietoja tuotteestaan. Tietoja mobiles.co.uk:lle vuotanut taho on kuitenkin saattanut sotkea monikosketustuen ja yhden sormen zoomauksen, jota on aiemmin esitelty Sony Ericssonin videolla, joten mitään varmuutta laitteen monikosketustuesta ei tällä hetkellä ole.

Android 2.1 -päivitys julkaistaan nykyisten tietojen perusteella Xperia X10:lle syyskuussa, joten puhelimen omistajilla on edessään useamman kuukauden mittainen odotus.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja