Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC pitää mystisen lehdistötilaisuuden 15. syyskuuta

1
Manu Pitkänen

HTC pitää mystisen lehdistötilaisuuden 15. syyskuuta
Älypuhelimia valmistava taiwanilainen HTC on lähettänyt lehdistönedustajille tiedotteen, jossa heitä pyydetään paikalle yhtiön järjestämään tilaisuuteen. Toistaiseksi ei tiedetä muuta kuin, että tilaisuus pidetään Lontoossa 15. syyskuuta. Huhumylly käy kuitenkin jo ylikierroksilla ja jokaisella tuntuu olevan oma mielipide tulevista tuotteista.

On spekuloitu, että HTC esittelee ensimmäisen Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmällä varustetun älypuhelimensa. Ajoituksellisesti se voisi hyvin olla mahdollista, sillä Microsoft julkaisee käyttöjärjestelmän lokakuussa. Nettiin vuotaneet kuvat HTC:n Mozart-prototyypistä ovat vain lisänneet spekulaatioita tähän suuntaan.

Puhetta on myös ollut siihen suuntaan, että HTC julkaisee tilaisuudessa ensimmäisen Android-pohjaisen tablet-koneen tai uuden Android-puhelimen. Jos kyseessä on Android-puhelin, niin silloin tilaisuudessa julkaistavan puhelimen uskotaan olevan Desire HD (Ace).
Alla HTC:n julkaisema teaser-kuva tulevasta lehdistötilaisuudesta

Kommentit (1)

_mikkis__ (vahvistamaton)

1

Sais alkaa tulla noita WP7 luureja. Mielenkiinnolla odotan, että kuka tarjoaa sen kiinostavimman luurin

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja