Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android-selaajien osuus kasvanut Pohjois-Amerikassa

Manu Pitkänen

Android-selaajien osuus kasvanut Pohjois-Amerikassa
Tutkimusyhtiö Quantcastin tekemän verkkoliikennemittauksen mukaan Android-laitteiden osuus on kasvanut Pohjois-Amerikassa niiden keskuudessa, jotka käyttävät puhelintaan netin selaamiseen. Androidin osuus on kasvanut tasaisesti vuoden ajan ja on nyt saavuttanut 25 prosentin rajapyykin. Vuoden aikana on tullut kasvua noin 18 prosenttiyksikköä.

Applen kehittämä iOS on edelleen käytetyin käyttöjärjestelmä 56 prosentin osuudellaan. Käyttöjärjestelmän osuus on pudonnut noin 11 prosenttiyksikköä vuoden aikana. Kolmantena porskuttaa RIMin BlackBerry OS (9 %). Muiden käyttöjärjestelmien osuus on 10 prosenttia.
Tiedot on kerätty siis verkkoliikenteestä, joten todellisia markkinaosuuksia niistä ei voi päätellä. Luvut kuitenkin auttavat ymmärtämään esimerkiksi Nokian älypuhelinkurimusta Pohjois-Amerikassa, sillä Nokian käyttämä Symbian on niputettu "muiden käyttöjärjestelmien" joukkoon.Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja