Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 4.1 julkaistu - Jailbreak-aukko löytyi heti

1
Kaarlo Räihä

iOS 4.1 julkaistu - Jailbreak-aukko löytyi heti
Applen iPhone-puhelimille ja iPod touch -mediasoittimille eilen julkaistu iOS 4.1 -päivitys ei kestänyt hakkereiden käsittelyä, vaan iPhone Dev-Team -ryhmään kuuluva henkilö kertoi lähes heti löytäneensä käynnistysohjelmistosta tietoturva-aukon, jonka myötä laitteiden jailbreakkaus onnistuu.

Varsinaista hyökkäyskoodia tai sopivaa jailbreak-ohjelmaa ei ole vielä julkaistu, mutta todennäköisesti molempia voidaan odotella lähipäivien aikana. Löydöksen tehneiden tahojen mukaan kyseistä aukkoa ei voi korjata ilman rautatason muutoksia, joten Apple ei välttämättä onnistu aukon paikkaamisessa.
iOS 4.1 tuo mukanaan mm. pelaamisen tarkoitetun Game Center -osion (ei toimi iPhone 3G:llä eikä vanhemmilla iPod toucheilla), HDR-kuvauksen, nopeuttaa iPhone 3G:n toimintoja sekä lisää antennin ja matkapuhelinverkon toimivuutta mittaavan Field Test -tilan.

Päivitys on ilmainen ja sen voi asentaa omaan iLaitteeseen iTunesin ja tietokoneen avulla.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja