Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi Wave II -mallin isommalla ruudulla

2
Teemu Laitila

Samsung julkaisi Wave II -mallin isommalla ruudulla
Samsung on julkaissut ainakin Saksan markkinoille tarkoitetun päivitetyn version aiemmin tänä vuonna julkaistusta Wave-puhelimestaan. Wave käyttää Samsungin omaa Bada-käyttöjärjestelmää. Samsungin tiedotteen (Google translate) perusteella uusi malli eroaa aikaisemmasta lähinnä isommalla ruudulla.

S8530 Wave II -mallissa käytetty isompi näyttö on myös toteutettu eri tekniikalla kuin edeltävässä Wave-puhelimessa, joka käytti Super AMOLED -tekniikkaa. Wave II käyttää Super Clear LCD -tekniikkaa, joka Samsungin mukaan mahdollistaa ohuemman näytön sekä paremman kirkkauden ja värintoiston ja vähemmän haittoja heijastuksista.
Softapuolelle uutena ominaisuutena on tuotu Trace-tekniikkaa tukeva T9-tekstinsyöttö. T9 Trace on käytännössä jo monista muista malleista tuttu Swype-kirjoitustyyli, jossa kirjoittamiseen riittää sormen liikuttaminen näppäinten päällä oikeassa järjestyksessä.

Saksassa puhelin tulee myyntiin 429 euron hintaan. Wave II -mallin saapumisesta Suomeen ei ole tarkempaa tietoa saatavilla.

Kommentit (2)

Peter Skillman (vahvistamaton)

1

Samsungilla taitaa olla pahoja ongelmia Super AMOLED näyttöjen valmistuksessa tai koko volyymi on myyty eräälle toiselle mobiilialan toimijalle (kuten eräs venäläinen ns. toimittaja kirjoitti pari viikkoa sitten). Muuten vanhan puhelimen julkaiseminen pelkästään uudella näytöllä ei liene mielekästä.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

2

@ uutinen
>Super Clear LCD -tekniikkaa, joka Samsungin mukaan mahdollistaa
>ohuemman näytön

Siis verrattuna perinteiseen LCD näyttöön, OLED näyttöön ei verrattu, joten ilmeisesti paksumpi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja