Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Entinen Nokia-pomo Palmin leiriin

Matti Vähäkainu

Entinen Nokia-pomo Palmin leiriin
Kuun alussa Nokialta irtisanoutunut Ari Jaaksi on löytänyt uuden työnantajan. Aiemmin MeeGo-käyttöjärjestelmän kehityksestä vastannut Jaaksi lähti Nokialta viitaten henkilökohtaisiin syihin. Hänen mukaansa uusi toimitusjohtaja ei vaikuttanut päätökseen.

Jaaksi löysi paikkansa nyt Palmilta. All Things Digital kertoo, että Jaaksin paikka olisi nimenomaan Hewlett Packardin Palm-divisioonan webOS-tiimin johtajana. Hän vaihtoi siis MeeGo-johtajasta suoraan webOS-pomoksi. Jaaksi aloittaa tiettävästi ensi kuussa.
Nokia ja Palm tekevät mitä ilmeisimmin vaihtokauppoja, sillä Jaaksen siirtyminen Palmin leiriin tapahtui tasan kuukausi myöhemmin kuin Palmin suunnittelujohtajan Peter Skillmanin siirtyminen Nokialle.

Palm on palkannut lisäksi Samsungin R&D-osaston johtajan valvomaan sovelluskehistystä ja webOS:n tulevia versioita.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja