Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Continuum jatkaa Galaxy-sarjaa

1
Teemu Laitila

Samsung Continuum jatkaa Galaxy-sarjaa
Samsung on eilen illalla pitämässään tilaisuudessa julkistanut Continuum-nimisen uusimman tulokkaan menestykekkääseen Galaxy-puhelinten sarjaansa. Toisin kuin aiemmin epäiltiin, yhtiö ei paljastanut uusia tietoja tulevasta Android Gingerbread-versiosta ja Continuum käyttääkin vanhaa Android 2.1 Eclair -versiota.

Puhelimen erikoisuutena on alareunaan sijoitettu pieni erillinen ruutu, joka voi näyttää esimerkiksi uutisotsikoita tai saapuneita tekstiviestejä. Ruutua voi käyttää myös musiikkisoittimen ohjaukseen tai puheluihin vastaamiseen ja niiden hylkäämiseen. Pikkuruutu aktivoituu puristamalla puhelinta reunoista.
Puhelimen päänäyttö on 3,4" kokoinen ja se on toteutettu Super AMOLED -tekniikalla. 800x480 tarkkuudella toimiva näyttö on hieman pienempi kuin Galaxy S -mallissa, sillä alareunan pikkunäyttö vie luonnollisesti osan käytettävissä olevasta tilasta. Sisuskalutkin muistuttavat huomattavasti aiempia malleja ja prosessorina on sama 1 GHz taajuudella toimiva Hummingbird. Puhelin sisältää 2 GB sisäänrakennettua tallennustilaa ja mukana tulee 8 GB micro-SD-muistikortti.

Samsung lupaa päivittää Androidin 2.2-versioon tulevaisuudessa, mutta pienen näytön lisääminen viivästyttää työtä eikä päivämäärää ole tiedossa. Continuumia myydään toistaiseksi vain Amerikkalaisen Verizon-operaattorin kautta, eikä Euroopan julkaisusta ole tietoa. Alla Samsungin virallinen esittelyvideo laitteesta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Android & Galaxy 2.2 (vahvistamaton)

1

Hieno ja varmasti tarpeellinen lisäys käyttiksen valikoimaan:
Puhelimen erikoisuutena on alareunaan sijoitettu pieni erillinen ruutu, joka voi näyttää esimerkiksi uutisotsikoita tai saapuneita tekstiviestejä.Ruutua voi käyttää myös musiikkisoittimen ohjaukseen tai puheluihin vastaamiseen ja niiden hylkäämiseen.Pikkuruutu aktivoituu puristamalla puhelinta reunoista.
Toivottavasti tulee kaikkiin Android 2.2 -versioihin vakioksi!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja