Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Skypen uusi Android-versio parantaa laitetukea

Kaarlo Räihä

Skypen uusi Android-versio parantaa laitetukea
Suositusta VoIP-ohjelma Skypestä julkaistiin viime kuussa Android-puhelimille suunnattu versio, joka on nyt päivitetty 1.0.1-versioon.

Uuden päivityksen myötä Skype-sovellus toimii myös 320x240- ja 240x400-resoluution näytöillä varustetuissa laitteissa, joten Skypettäminen onnistuu halvemmillakin Android-puhelimilla, kuten HTC:n Wildfirellä ja Huawein Ideosilla.
Muita muutoksia ovat mm. Back-näppäimen tukeminen (siirtää sovelluksen taustalle), suurten kontaktilistojen ripeämpi käsittely, sovelluksen pienentynyt koko ja kirjautumiseen liittyneiden ongelmien korjaaminen.

Korjauksista huolimatta Skype-sovellus ei toimi ongelmitta kaikilla Android-puhelimilla, ja esim. Motorolan Milestone-puhelimilla voi esiintyä ongelmia äänen kanssa, jos puhelimeen soitetaan Skype-puhelun aikana. Galaxy S:n kanssa suositellaan Froyo-päivityksen asentamista puhelimeen.

Skypen käyttämiseen vaaditaan vähintään Android 2.1 -versiolla varustettu laite. Sovellus on ladattavissa osoitteesta skype.com/m tai vaihtoehtoisesti Android Marketin kautta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja