Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Murtazin vahvisti Galaxy 2:n olemassolon

Teemu Laitila

Murtazin vahvisti Galaxy 2:n olemassolon
Puhelinmaailman sisäpiiriasioista perillä oleva Mobile-Review.com-blogin ylläpitäjä Eldar Murtazin on vahvistanut Samsungin suositun Galaxy S -mallin seuraajan olemassaolon. Murtazin julkaisi Twitter-viestin, jossa kertoi parhaillaan testailevansa uutta GT-i9100 Galaxy 2 -mallia sekä Sony Ericssonin tulevaa lippulaivaa Anzua.

Murtazin mielestä Anzu on kiva, mutta Samsung on huomattavsti edistyneempi. Viestin mukaan Galaxy 2 sisältää kaksiytimisen prosessorin, jonka tarkemmasta mallista ei kuitenkaan ole tietoa. Spekulaatioiden mukaan kyseessä voisi juuri ja juuri olla tuleva Orion-nimellä tunnettu tuplaydinprosessori, mutta todennäköisesti kyseessä on joku vanhemmista malleista. MobileCrunchin mukaan kyseessä on luultavasti Samsungin TouchWiz-käyttöliittymällä varusteltu versio tulevasta Nexus S -mallista.
Tulevien Samsung-julkistusten soppaa hämmentää huhut Nexus S -mallin julkaisun viime hetken siirtämisestä. Eri lähteiden mukaan julkaisua olisi siirretty vain muutama päivä ennen h-hetkeä, jotta liian hitaaksi arvostellut prosessorit voitaisiin korvata nopeammilla kaksiytimisillä malleilla.

Murtazin kehui laitteen näyttöä, joka on laadultaan jopa nykyisiä Super AMOLED-näyttöjä parempi. Aiemman vuodon mukaan Samsungin tulevassa lippulaivassa käytettäisiinkin sAMOLED2-näyttöä.

Vaikka kyseessä on virallisesti vain huhu, Murtazinin tiedot ovat yleensä kohtuullisen tarkkoja jopa kuukausia ennen julkistusta.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja