Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kaikki webOS-puhelimet saavat webOS 2.0 -päivityksen

Kaarlo Räihä

Kaikki webOS-puhelimet saavat webOS 2.0 -päivityksen
Maailmalla webOS-ohjelmistoalustaa käyttävät puhelimet eivät ole käyneet kovin hyvin kaupaksi. HP ei aio tästä huolimatta hylätä kyseisiä laitteita, vaan se lupasi tällä viikolla tuoda webOS 2.0 -ohjelmistopäivityksen kaikille nykyisille webOS-laitteille.

Tarkkaa aikataulua OTA-päivityksille ei kerrottu, mutta webOS-kehityksen parissa työskentelevä Josh Marinacci kertoi päivitysten ilmaantuvan laitteille lähikuukausien aikana. Päivityksen myötä Pre- ja Pixie-tuoteperheiden puhelimet saavat mm. uudistetun moniajon hallinnan, Just Type -toiminnon (käynnistää halutun sovelluksen tai haun käyttäjän syöttämän tekstin perusteella) ja Flash Player 10.1 Betan.
Vaikka päivitys tuo laitteisiin runsaasti uusia ominaisuuksia, ei tutkimus- ja konsultointiyritys Gartner usko webOS-puhelinten muuttavan älypuhelinmarkkinoiden voimasuhteita jatkossakaan. Tämän vuoden kolmannella neljänneksellä webOS-puhelimia myytiin Gartnerin arvioiden mukaan maailmanlaajuisesti noin 280 000 kappaletta.

Puhelinten lisäksi webOS nähdään tulevissa PalmPad-tableteissa, joiden on tarkoitus tulla myyntiin ensi vuoden alkupuolella. Näillä tableteilla Gartner ennustaa HP:n menestyvän hieman paremmin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja