Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iOS 4.3 julkaistaan joulukuun puolivälissä

Manu Pitkänen

iOS 4.3 julkaistaan joulukuun puolivälissä
Applen iPhone- ja iPad-laitteissa käyttämä iOS-käyttöjärjestelmä päivittyy Macstories-sivuston saamien tietojen mukaan joulukuun puolivälissä.

Käyttöjärjestelmä sai muutamien viivytysten jälkeen 4.2.1-päivityksen tämän viikon alussa, mutta Apple aikoo tuoda vielä uuden päivityksen käyttöjärjestelmälle tänä vuonna. Joulukuun päivitystä työstettiin Macstoriesin mukaan rinnan 4.2.1:n kanssa.

Joulukuun päivityksen pitäisi vastata käyttäjien valituksiin AirPlay-ominaisuuteen sekä kolmannen osapuolen ohjelmien käyttöön liittyen. Tarkasta julkaisupäivämäärästä ei ole vielä tietoa, mutta huhuissa on vilahdellut päivämäärä 13. joulukuuta.

Suurimpana muutoksena on se, että nyt iOS-käyttöjärjestelmän sovelluksien kehittäjät saavat mahdollisuuden veloittaa ohjelmien päivittäisistä (tai muihin ajanjaksoihin sidotuista) päivityksistä. Miljardööri Rupert Murdoch on ilmeisesti lobannut ominaisuuden käyttöjärjestelmään. Ainoastaan iPadeille tarkoitetun The Daily -lehden eri päivän painoksista on siis 4.3-version ansiosta mahdollisuus periä erikseen hinta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja