>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 7:n sovellusten asennusesto murrettu

Manu Pitkänen

Windows Phone 7:n sovellusten asennusesto murrettu
Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmän estot allekirjoittamattomien sovellusten asentamiseksi on nyt onnistuttu murtamaan. ChevronWP7-nimisen ohjelman kehittäjät kertovat sen olevan vain ensimmäinen osa heidän julkaisujaan.

Windows Phone 7 -käyttöjärjestelmää käyttävään puhelimeen on ollut tähän asti mahdotonta asentaa sovellusta, joka ei ole ladattu Windows Phone Marketplace -sovelluskaupasta. Tietokoneen Windows-käyttöjärjestelmälle asennettava ChevronWP7-ohjelma ohittaa tämän eston ja antaa puhelimen omistajlle mahdollisuuden asentaa sovelluksia, joita ei syystä tai toisesta hyväksytä Windows Phone Marketplace -kauppapaikkaan.

Sovelluksen kehittivät Rafael Rivera, Chris Walsh ja Long Zheng. He haluavat huomauttaa, että kyseessä on heidän ensimmäinen sovellus, joten ongelmia saattaa tulla vastaan. Sovelluksella tehtävät operaatiot ovat kuitenkin kehittäjien mukaan kumottavissa ja lupaavat sen olevan puhelimelle täysin turvallinen. Lisäksi he lupaavat julkaista vielä joukon muita vastaavanlaisia sovelluksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.