Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intel-puhelimet tulevat vasta ensi syksynä

Teemu Laitila

Intel-puhelimet tulevat vasta ensi syksynä
Intel on kertonut älypuhelimiin tarkoitetun Medfield-SoC:n (System-on-Chip) saapuvan laitteisiin vasta ensi vuoden toisen puoliskon aikana.

Intel yrittää kehittää Medfieldistä varteenotettavaa kilpailijaa älypuhelinmarkkinoita hallitseville Arm-arkkitehtuuriin perustuville prosessoreille. Sijoittajakonferenssissa puhunut Intelin toimitusjohtaja Paul Otellini luonnehti yhtiön suhtautuvan mobiiliprosessoreiden kehitykseen enemmän maraton-suorituksena kuin pikajuoksuna.
32 nanometrin valmistusprosessilla valmistettava Medfield on harvinaiseksi jääneen Moorestown-prosessoriperheen seuraaja. Tulevan alustan suorituskyky ja tehonkulutus on vielä täysin hämärän peitossa. Myöhästynyt julkaisu asettaa kuitenkin Intelille paineita, sillä ensi vuonna se joutuu kilpailemaan useiden Arm-valmistajien suunnittelemien seuraavan sukupolven kaksiydinprosessoreiden kanssa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja