Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rubin: Yli 300 000 Android-puhelinta aktivoidaan päivittäin

Kaarlo Räihä

Rubin: Yli 300 000 Android-puhelinta aktivoidaan päivittäin
Android-alustan suosio älypuhelimissa on kasvanut viimeisen vuoden aikana todella vauhdilla, ja Googlen johtoportaaseen kuuluva Andy Rubin kertoi tänään Twitter-viestissään Android-puhelimia aktivoitavan päivittäin yli 300 000 kappaletta.

Viimeksi Google kertoi vastaavia lukuja elokuussa, jolloin päivässä aktivoitiin 200 000 puhelinta. Kasvua on siis tullut muutamassa kuukaudessa 50 prosenttia, ja samalla Android on mahdollisesti kirinyt puhelinpuolella Applen iOS-alustan kiinni myyntimäärissä, sillä lokakuussa tulleiden lukujen valossa iPhone-puhelimia aktivoitiin päivittäin 270 000 kappaletta.
Sekä iOS- että Android-alustaa käytetään puhelinten lisäksi muissakin laitteissa, kuten tableteissa ja kannettavissa mediasoittimissa, mutta toistaiseksi Google ja Apple ovat vertailleet tilannetta vain matkapuhelimien osalta.

Muiden puhelinalustojen kohdalla vastaavia lukuja ei kerrota yhtä usein, mutta joidenkin tietojen mukaan Symbianin aktivointimäärät ovat olleet 300 000 puhelimen lukemissa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja