>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sharpilta 3D-näytöllinen älypuhelin Pohjois-Amerikan markkinoille ensi vuonna

Manu Pitkänen

Sharpilta 3D-näytöllinen älypuhelin Pohjois-Amerikan markkinoille ensi vuonna
Viihdelaitteita valmistava Sharp on jo aiemmin kertonut tuovansa ensimmäiset autostereoskooppisella 3D-näytöllä varustetut älypuhelimensa Japanin markkinoille tämän vuoden joulukuussa ja ensi vuoden tammikuussa. In-Statin tutkimuksen mukaan Sharpilta on tulossa 3D-älypuhelin ensi vuoden aikana myös Pohjois-Amerikan markkinoille.

Sharp esitteli omaa puhelimille tarkoitettua autostereoskooppista 3D-näyttöä jo syksyllä. 3D-tilassa 3,8-tuumainen näyttö pystyy 400x480-resoluutioon ja 2D-tilassa 800x480-resoluutioon. Uutisoimme vähän aika sitten myös huhuista, joiden mukaan HTC:lla on aikomuksia tuoda oma 3D-näytöllä varustetun älypuhelin myyntiin ensi vuoden aika. Sharp ja HTC kilpailevat siis verisesti siitä kumpi ehtii ensin. Myös Apple sai vihdoin hyväksynnän vuonna 2006 jättämälleen patenttihakemukselle, joka koski 3D-näyttötekniikkaa. Ensi vuoden uutena trendinä näyttäisi olevan 3D-näyttöjen tuleminen kalliisiin älypuhelimiin.Nintendo aikoo myös tuoda markkinoille 3D-näytöllä varustetun 3DS-käsikonsolin.

Kuten edelle jo viitattiin, niin In-Stat julkaisi hiljattain tutkimuksen, jossa se povaa 3D-näytöllisille mobiililaitteille hyvää tulevaisuutta. Vaikka ensimmäiset laitteet ilmestyvätkin jo ensi vuonna, niin täydessä laajuudessa markkinat avautuvat vasta vuonna 2012. Vuonna 2014 In-Stat ennustaa 3D-mobiililaitteiden myynnin olevan 60 miljoonaa kappaletta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.