Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vihaiset kuluttajat pakottivat LG:n Gingerbread-päivityksiin

Kaarlo Räihä

Vihaiset kuluttajat pakottivat LG:n Gingerbread-päivityksiin
Nykyisellä internet-aikakaudella jopa yksi Facebook-viesti voi aiheuttaa yrityksellä todella suuria ongelmia, ja tämän sai huomata tällä viikolla myös elektroniikkajätti LG, jonka vääriin tietoihin perustunut Facebook-viesti raivostutti kuluttajia.

Tapaus käynnistyi alkuviikosta, kun Alberto Vildosola kyseli LG:n Facebook-sivulla mahdollisen Gingerbread-päivityksen saapumisesta Optimus One -puhelimille. LG:n edustaja vastasi kysymykseen sanomalla, etteivät Optimus One -puhelimet saa Gingerbread-päivitystä, koska tuorein Android-versio vaatii gigahertsin kellotaajuudella toimivan suorittimen, jota Optimus One -puhelimissa ei ole.

LG:n edustaja oli luonnollisesti väärässä, sillä Gingerbread ei aseta suorittimelle mitään kellotaajuuteen liittyviä vaatimuksia. Tämä asia tuli myös LG:lle hyvin selväksi, sillä useat vihaiset palauteviestit ja blogijulkaisut puuttuivat heti yrityksen väärään vastaukseen.LG korjasi lausuntoaan ensimmäisen kerran keskiviikkona, jolloin julkaistussa tiedotteessa sanottiin päätöksiä tehtävän vasta myöhemmin, kun Google julkaisee Gingerbreadin yhteensopivuuteen liittyviä dokumentteja. Näiden dokumenttien julkaisu ja läpikäynti sujuikin yllättävän vauhdikkaasti, sillä LG kertoi heti torstaina julkaistussa tiedotteessa kaikkien Froyo-päivityksen saaneiden Optimus One -puhelinten saavan tulevaisuudessa Gingerbread-päivitykset.

LG ei kertonut asian tiimoilta vielä tarkempia aikatauluja, mutta yritys pyysi vielä kertaalleen anteeksi aiheuttamaansa sekaannusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja