Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:ltä LTE-tuellinen puhelin ensi vuonna

Manu Pitkänen

HTC:ltä LTE-tuellinen puhelin ensi vuonna
Matkapuhelinvalmistaja HTC kertoi toimitusjohtaja Peter Choun suulla Mobile World Liven haastattelussa, että yhtiöllä on suunnitelmia julkaista heidän ensimmäinen LTE-verkossa toimiva matkapuhelin ensi vuonna.

Yhtiö suuntaa ensimmäisenä Yhdysvaltojen markkinoille, koska siellä LTE-verkko on levinnyt jo laajalle. HTC:n kilpailijalla Samsungilla on myynnissä Yhdysvalloissa jo LTE-verkkoa tukeva Samsung Craft -puhelin. Chou kuitenkin myöntää LTE-verkon kehittyvän ensi vuonna runsaasti ympäri maailmaa, joten HTC voi julkaista LTE-puhelimen ensi vuoden lopulla myös muualla maailmassa. Suomessa LTE-verkkoa on rakentanut TeliaSonera. Se toimii tällä hetkellä vain Turussa ja Helsingissä. Elisa ilmoitti oman LTE-verkon rakentamisesta eilen.
Peter Chou myös vastasi yhtiön puhelimissa käytettäviin käyttöjärjestelmiin liittyviin kysymykseen. Hänen mukaansa HTC:n tarkoituksena on tuoda markkinoille niin Windows Phone 7- kuin Android-käyttöjärjestelmillä varustettuja puhelimia markkinoille, jotta asiakkailla olisi parempi valinnanvapaus. Rivien välistä voi lukea myös, että yhtiö on valmis laajentumaan tablet-markkinoille jos vain kuluttajilta löytyy kysyntää.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja