Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google: Nexus Onen Gingerbread-päivitys tulossa lähiviikkoina

Kaarlo Räihä

Google: Nexus Onen Gingerbread-päivitys tulossa lähiviikkoina
Googlen alkuvuodesta julkaisemasta Nexus One -puhelimesta ei tullut kuluttajamarkkinoiden hittituotetta, mutta Google ei monista muista valmistajista poiketen hylännyt alhaisen myyntiluvun tuotetta, vaan se on luvannut julkaista sille ohjelmistopäivityksiä vielä hyvän tovin. Seuraavana on vuorossa Gingerbread-päivitys, joka julkaistaan tulevien viikkojen aikana.

OTA-päivityksen tarkkaa julkaisuaikataulua Google ei valitettavasti kertonut, mutta todennäköisesti päivitys saadaan jakeluun tammikuun aikana. Hätäisimmät Nexus Onen omistajat voivat kuitenkin kokeilla epävirallisia ohjelmistopäivityksiä, jos he haluavat kokea Gingerbreadin ennen muita.
Ensimmäisen kerran Nexus Onen Gingerbread-päivityksestä huhuiltiin marraskuussa, kun Open Handset Alliance -ryhmittymän palkkalistoille kuuluva Alvaro Fuentes kertoi päivityksestä. Fuentesin esittämä aikataulu ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

Nexus S on tällä hetkellä ainoa markkinoilla oleva Gingerbread-puhelin. Monet valmistajat ovat lupailleet jo markkinoilla oleviin puhelimiinsa Gingerbread-päivityksiä, mutta tarkempia aikatauluja ei ole vielä kerrottu julki.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja