Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin tuleva pikkupuhelin esillä paljastavissa kuvissa

Kaarlo Räihä

Sony Ericssonin tuleva pikkupuhelin esillä paljastavissa kuvissa
Sony Ericssonin tulevista puhelinmalleista on jälleen saatu lisää epävirallisia tietoja, kun Kiinassa toimivalle it168.com-keskustelufoorumille ilmaantui kuvia julkaisemattomasta Xperia-puhelimesta.

Puhelimen ulkomuotojen lisäksi kuvista löytyy tietoja sen Neocore- ja Quadrant-testien tuloksista, joiden perusteella SE olisi tuomassa suorituskykyisiä komponentteja myös pienempien Android-puhelinten kategoriaan.

Kuvat julkaisseen tahon mukaan kyseessä olisi seuraaja X10 mini ja X10 mini pro -puhelimille. Laitteesta löytynee Android Gingerbreadin lisäksi gigahertsin kellotaajuudella toimiva suoritin, Adreno 205 GPU -grafiikkakiihdytin ja kolmen tuuman kosketusnäyttö (resoluutio 320 x 480).

Laitteen virallinen esittely saattaa tapahtua helmikuussa, kun Mobile World Congress -tapahtuma pyörähtää käyntiin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.