Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen Skype tukee nyt videopuheluita

Kaarlo Räihä

iPhonen Skype tukee nyt videopuheluita
Applen iPhone 3GS - ja iPhone 4 -puhelimet saivat tänään odotetun Skype-päivityksen, joka tuo mukanaan kuluttajien kaipaamat videopuhelut.

Applen omasta Facetime-sovelluksesta poiketen Skypen videopuhelut toimivat myös 3G-verkoissa, joten videopuhelun tekemiseen ei tarvita WLAN-yhteyttä. Skypen videopuheluita voi soittaa myös uusimmilla iPod touch -mediasoittimilla, mutta niiden kanssa on luonnollisesti käytettävä WLAN-yhteyttä.

Videopuheluiden vastaanottaminen onnistuu tietokoneiden ja uudempien iPhonejen lisäksi iPadeilla ja kolmannen sukupolven iPod toucheilla.

Skypen videopuhelut ovat iOS-laitteilla täysin maksuttomia, mutta operaattorit velottavat 3G-verkon käytöstä tietysti omat kulunsa.

Alla kaksi videota, joista ensimmäinen esittää videopuheluiden tekemistä ja toinen on Skypen virallinen mainosvideo asian tiimoilta


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.