Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MeeGo ja Ubuntu saatavilla Nexus S:lle

Kaarlo Räihä

MeeGo ja Ubuntu saatavilla Nexus S:lle
Samsungin ja Googlen yhteistyössä tekemä Nexus S -puhelin tuli myyntiin joulukuussa, ja jo nyt puhelimelle on tarjolla vaihtoehtoisia käyttöjärjestelmiä MeeGon ja Ubuntun muodossa.

Koska Nexus S ei sisällä estoja muiden käyttöjärjestelmien käyttöön, voi monia Linux-pohjaisia käyttöjärjestelmiä käynnistää puhelimessa luomalla sopivan levykuvan ja käynnistämällä puhelimen uudelleen halutun levykuvan kanssa. Uutta käyttöjärjestelmää ei siis tarvitse kirjoittaa vanhan päälle, joten kokeilun jälkeen puhelin palautuu tuttuun ja turvalliseen Androidiin ilman ongelmia.

Täydellinen puhelin Nexus S ei kuitenkaan ole vielä MeeGolle tai Ubuntulle, koska tarvittavia laiteajureita ei ole toistaiseksi saatavilla kaikille laitteille. Tämän takia esim. kosketusnäytön kautta tapahtuva laitteen hallinta ei onnistu tällä hetkellä, mutta verkkoyhteyden avulla puhelinta voi kuitenkin etäkäyttää.Alla video MeeGosta pyörittämässä glxgears-ohjelmaa ja kuva Ubuntusta

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.