Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Myös RIM välttelee toistaiseksi kaksiydinsuorittimia puhelimissa

Kaarlo Räihä

Myös RIM välttelee toistaiseksi kaksiydinsuorittimia puhelimissa
Varsinkin Android-älypuhelinten kohdalla kaksiytimiset suorittimet ovat olleet alkuvuoden kuumin juttu, mutta kaikkien puhelinvalmistajien kohdalla kaksiydinsuorittimia ei nähdä vielä vähään aikaan. Yksi näistä valmistajista on Research In Motion, jonka johtaja Mike Lazaridis kertoi medialle yrityksen tulevia suunnitelmia suoritinytimien osalta.

RIM on jo esitellyt kaksiytimisen mobiililaitteen (PlayBook-tabletti), joten osaamista yrityksestä kyllä löytyy tällaisten tuotteiden tekemiseen, mutta Lazaridis ei usko kaksiydinsuorittimien vielä olevan ajankohtaisia matkapuhelimissa. Lazaridis kertoi, ettei useampia ytimiä nähdä yrityksen BlackBerry-puhelimissa vielä toviin, koska kaksiytimiset suorittimet maksavat enemmän, ne kuluttavat enemmän sähköä ja ne vaativat enemmän tilaa puhelimessa.

Yritys on kuitenkin julkaisemassa kaksiydinsuorittimella varustettuja puhelimia myöhemmin, mutta todennäköisesti nämä laitteet eivät ehdi myyntiin tämän vuoden aikana.RIM:in ohella myös Nokia ilmoitti joulukuussa, että sen ensimmäiset kaksiytimisellä suorittimella varustetut puhelinmallit julkaistaan vasta vuoden 2011 lopulla. Tähän mennessä LG, Samsung ja Motorola ovat kertoneet omista kaksiytimisiä tukevista suunnitelmistaan, joten suurimmista puhelinvalmistajista vain Apple on jättänyt kantansa kertomatta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.