Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson luottaa toistaiseksi Androidiin

Teemu Laitila

Sony Ericsson luottaa toistaiseksi Androidiin
Sony Ericsson aikoo toistaiseksi pysytellä tiukasti Android-valmistajana. Aiemmin myös Microsoftin Windows Mobile -puhelimia valmistanut yhtiö ei kuitenkaan halua sulkea pois yhteistyötä Microsoftin kanssa tulevaisuudessa. Sony Ericssonin markkinointipäällikön Steven Walker kertoo Pocket-lint-sivuston haastattelussa, että syynä on halu kehittää Androidista vahva ekosysteemi, joka hyödyttää myös kuluttajia.

Walkerin mukaan markkinoilla ei yksinkertaisesti ole tilaa liian monille käyttöjärjestelmille, sillä alustan onnistumisen kannalta elintärkeiden sovelluskehittäjien resurssit eivät yksinkertaisesti riitä monien eri järjestelmien tukemiseen eikä suurinta osaa kuluttajista edes kiinnosta ottaa selvää eri mobiilialustojen eroista.

Huolimatta nykyisestä tilanteesta, jossa Androidin kehittäminen alustana on tärkeää, Sony Ericssonillakin tiedetään, että pelkkiin Android-puhelimiin ei voi luottaa tulevaisuudessa. "Emme halua rajoittaa vaihtoehtojamme, mutta emme ole kuitenaan vielä valmiita kertomaan tarkemmin yksittäisistä tuotteista", Walker kertoi Pocket-lintille.Vaikka Sony Ericssonin puhelimia on pidetty rautansa puolesta laadukkaina, yhtiö on toistuvasti saanut kritiikkiä laitteidensa hitaasta päivitystahdista. Walkerin mukaan viime vuoden aikana yhtiö aliarvioi käyttäjien tarpeen päivittää aina uusimpaan Android-versioon ja tulevaisuudessa SE aikookin panostaa laitteidensa ajantasaisuuteen heti julkaisusta lähtien.

Sony Ericsson julkisti muutama viikko sitten uuden Xperia arc -puhelinmallin, joka julkaistaneen vielä vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana. Arc on tulossa markkinoille uudella Android 2.3 -käyttöjärjestelmällä varustettuna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja